do you

belong here

?

Scroll down
cere oferta de pret

nordis mamaia 5*****
in cifre

712 de camere de hotel
625 de apartamente rezidențiale
10.000 MP de plajă proprie
9 restaurante si cafenele
SPA de 3.200 MP
400 MP de spatiu de joaca
Galerie comerciala de 1.500 MP
2.000 MP de parc cu terasa
cere oferta
oferta lunii
Apartament bali

3 camere

&

amenajare inclusă

2 camere
preț special cu amenajare
începând cu
69.500
(prețul nu conține TVA)
cere oferta
*oferta este valabila pentru metoda de plata investitie
De ce sa investesti in Nordis Mamaia 5*****?
Nordis aduce o noutate pe piața imobiliară: poți cumpăra o cameră de hotel cu chirie lunară stabilită contractual pe 30 ani, ceea ce îți aduce un randament anual de 7%.
Dacă alegi să cumperi un apartament de vacanță, beneficiezi de o apreciere estimativă de 30% după deschidere și te poți bucura de proprietatea ta sau o poți închiria în regim propriu.
Avans de la 20%
Deschis 365 zile/an
Randament garantat 7%
30% apreciere estimativa dupa deschidere
cere oferta

Cum functioneaza?

1
/
Noi Construim
Construim cu pasiune in Mamaia Nord, cu acces la plaja, cel mai mare ansamblu hotelier si rezidential de 5***** de pe litoralul romanesc.
2
/
Devii partenerul nostru
Proprietarii Nordis fac parte dintr-un club exclusivist de investitori care împărtășesc aceleași principii, valori și dețin scopuri și obiective comune.
3
/
Noi Inchiriem
In cazul in care nu iti folosesti apartamentul pentru vacanta, prin agentia noastra specializata in property management ne asiguram ca inchiriem spatiul tau pe tot parcursul unui an.
4
/
Randament garantat
Pentru camerele de hotel iti platim lunar chiria conform contractului stabilit timp de 30 ani cu posibilitate de prelungire.
cere oferta

Apartamente pe malul marii
si plaja proprie

Cere oferta

După numeroase proiecte rezidențiale de succes în zona de nord a capitalei, construim astăzi cel mai mare ansamblu rezidențial și hotelier de 5***** în stațiunea Mamaia.  

Nordis Group a devenit un reper în sectorul imobiliar din România, proiectele actuale, precum și cele viitoare din Sinaia și Brașov confirmând acest lucru.

Descoperă și tu proiectele noastre și lasă-te inspirat.

Alexandru Mihai - Managing Partner Nordis

INVESTESTE ACUM
Localizare
Ansamblul Nordis Mamaia 5*****, localizat la malul mării, beneficiază de plajă proprie în cea mai exclusivistă zonă din nordul stațiunii Mamaia, lângă cluburile Nuba, Loft și Fratelli. Nordis stabilește un nou standard de lux datorită arhitecturii, designului modern, facilităților și serviciilor oferite, care garantează o experiență completă de relaxare.
cere oferta
cere oferta

INTRA AZI IN CONTACT CU UN CONSULTANT NORDIS

0374.43.55.47